top of page

Sensibilitzant a la societat sobre els beneficis d’una millor organització del temps.

A InTime tenim com a missió la transformació de tot tipus d’organitzacions per tal que incorporin el factor temps com a variable rellevant en la recerca de la salut, l'equitat i el benestar. Construïm estratègies, eines i metodologies innovadores que permetin a les organitzacions esdevenir més flexibles, eficients i saludables.

En aquest sentit fa gairebé un any que gestionem la Secretaria Tècnica del Pacte del Temps de l’Ajuntament de Barcelona, amb el convenciment que els principals reptes per una millor organització del temps requereixen l’impuls i lideratge de les administracions públiques, sent imprescindible l’aliança amb la ciutadania i el sector privat per tal que un nova concepció del temps esdevingui real.

Una de les tasques encomanades en el marc del Pacte del Temps de Barcelona és la sensibilització de la ciutadania i les organitzacions per tal d’anar quallant la idea que una millor gestió dels usos del temps té efectes positius en la persona i en la societat. Per aquest motiu hem elaborat la Infografia del Pacte del Temps de Barcelona, una eina pedagògica que ofereix un seguit de recomanacions sobre la gestió del temps per tal que la nostra vida, personal, professional i col·lectiva, sigui més saludable, més igualitària i més eficient.

#Infografia #PactedelTemps #Usosdeltemps #Organitzaciódeltemps #Sensibilització

Publicacions destacades
Encara no hi ha entrades en aquest idioma
Once posts are published, you’ll see them here.
Posts recents
Archive
Busca per tags
Encara no hi ha etiquetes.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page