top of page

80 organitzacions més compromeses amb el Pacte del Temps de Barcelona


En el marc del Pacte del Temps de Barcelona, una de les tasques que InTime té encomanades per realitzar és la prospecció, entrevista i adhesió, si s’escau, de noves organitzacions compromeses amb els principis i objectius del propi Pacte i que portin a terme bones pràctiques en qualsevol dels seus sis eixos relacionats amb el Temps: Salut, Educació, Cura de les persones, Participació, Serveis a la Ciutat i Treball a les empreses i organitzacions.

Des de que InTime es va fer càrrec de la Secretaria Tècnica del Pacte del Temps, el setembre de l’any passat, s’ha contactat amb 248 organitzacions, s’han realitzat 80 entrevistes en la que de cadascuna s’ha elaborat un document de diagnòstic de les bones pràctiques que es realitzen. Aquestes 80 entrevistes han suposat 49 noves adhesions d’empreses o entitats, i la renovació de 31 empreses que malgrat haver-se implicat inicialment en el Pacte no havien anat actualitzant les seves bones pràctiques.

Val la pena remarcar que el confinament no ha aturat aquesta tasca, atès que s’han realitzat 30 entrevistes, posant en valor la bona predisposició de les organitzacions i la sensació que tot el sotrac laboral derivat de la crisi sanitària pot suposar una bona oportunitat per fer-nos encara més conscients del dret al temps propi, de la necessitat de la gestió racional dels usos del temps i de la importància de respectar els ritmes cronobiològics per la seva incidència en la salut de les persones.

Publicacions destacades
Encara no hi ha entrades en aquest idioma
Once posts are published, you’ll see them here.
Posts recents
Archive
Busca per tags
Encara no hi ha etiquetes.
Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page